בעיות זיכרון אחרי ניתוח מניגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/10/2015 | 12:11 | מאת: יעל

שלום לדר בני בן 28 , עבר לפני 9 חודשים ניתוח להוצאת מניגיומה גדולה מאוד בחלק הפרונטלי של הראש אחרי הניתוח הרגיש ממש טוב אבל בזמן האחרון מתלונן על ירידה בזיכרון לטווח קצר חווה קושי בשליפת מילים ומרגיש עייפות אין לו שום מחלות רקע היה בריא עד כמה שידענו לפני גילוי הגידול שאלתי היא האים זה הליך טבעי של ריפוי מהניתוח אני לא רוצה לפספס שום דבר תודה על התייחסותכם

אם את שמה לב להחמרה בסימנים שמופיעה מספר חודשים לאחר הניתוח יש לבדוק זאת. האם קיבל גם טיפול קרינתי לאחר הניתח? יש לוודא שיש מעקב הדמייתי וקליני מסודר.

מנהל פורום גידולי מוח