אוליגודנדרוגליומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/05/2013 | 13:24 | מאת: ליאת

שלום,חבר שלנו חולה באוליגודנדרוגליומה דרגה3 , טופל ב PCV, טמודל , הקרנות , ואבסטין ,כרגע הוא משותק בכל צד השמאלי שלו ,האם אפשר לדעת מה תוחלת החיים לגידול כזה ?

08/05/2013 | 15:54 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ליאת שלום, יש מספר של משתנים עם השפעה על הסטטיסטיקה: גיל המטופל, גודל הגידול, מצב התפקודי ומאפיינים גנטיים המשפיעים על הישרדות. מזמן האבחון בין 1.5 עד 5 שנים. בברכה דר קנר

08/05/2013 | 22:58 | מאת: ליאת

הוא בן 50 , וכרגע הוא משותק בכל צד שמאל של גופו - יד ורגל , האם יכול להיות מצב שהוא ישאר ככה משותק למשך 5 שנים הבאות? גילו לו את זה לפני כשנה ,בדרגה 3 .

08/05/2013 | 22:58 | מאת: ליאת

הוא בן 50 , וכרגע הוא משותק בכל צד שמאל של גופו - יד ורגל , האם יכול להיות מצב שהוא ישאר ככה משותק למשך 5 שנים הבאות? גילו לו את זה לפני כשנה ,בדרגה 3 .

מנהל פורום גידולי מוח