כאבים בצד הראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/04/2013 | 17:39 | מאת: הילה1201

אני סובלת כ-3 חודשים מכאבים בצד ימין של הראש, באזור האוזן. אינני סובלת מסחרחורות או בחילה. הכאב נשאר קבוע ולא מתעצם. כואהב לי יותר כשאני פותחת את הפה. עברתי CT ראש לפני 10 חודשים שהיה תקין. כמו כן עברתי בירור פה ולסת, כולל צילום פנורמי, שלא העיד על דלקת, לפני 3 ח'. אני חוששת שייתכן שהופיע גידול באזור מאז. מה הסיכויים לכך לאור המידע שנתתי?

28/04/2013 | 17:17 | מאת: ד"ר אנדי קנר

הילה שלום, מומלץ מעקב נוירולוגי לגבי בירור וטיפול בכאבי ראש. הדרך הטובה ביותר לשלול גידול או התליך מוחי אחר זה בדיקת MR מח בלבד. אין מקום או אידיקציה לבצע בדיקת CT מח בלבד לבירור כאבי ראש. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח