כאבי ראש לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/04/2013 | 19:20 | מאת: יחיאל

שלום לכולם לפני כחודש עברתי ניתוח בראש ובהתחלה אחרי הניתוח המצב היה טוב יחסית כמה שאפשר!.. הבעיה התחילה כאשר לא לקחתי דנטואין ( תרופה נגד פירכוסים ולאחר כשבועיים וחצי אחרי הניתוח היה לי פירכוס ומפה הכל השתנה לרעה מצבי נהייה כמעט כמו לפני הניתוח( חולשה בפלג גוף שמאל, כאבי ראש) ועשו לי ct ראש ואמרו שהכל תקין הכל בסדר! אז השאלה איפה זה משאיר אותי?! מה אני עושה עם כאבי הראש? ועם החולשה?!.. תודה מראש!

23/04/2013 | 13:07 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יחיאל שלום, קודם כל : מה הניתוח שעברת? לגידול? לדימום? למום? לחבלה? בכללי פרכוסים אחרי ניתוח זה דבר ידוע ובדרך כלל מקובל לתת תרופות למניעה לתקופה (שבועות או חודשים) לפי שיקול המנתח. פרכוסים יכולים לגרום להחמרה שבדרך כלל לזמן קצר (ימים -שבועות). אני ממליץ להיות בקשר עם המנתח לגבי הסבר למקרה שלך. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח