empty sella

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/02/2013 | 15:20 | מאת: אהוד

שלום 1.מה משמעות הממצא בבדיקת MRI של ההיפופיזה ? 2. מה גורם לאוכף ריק בחלקו ?(זה לא מולד, כי בעבר זה לא היה) 3.והאם הימצאות נוזל עמו"ש באוכף מעיד על לחץ תוך גולגולתי או שאין מקום לחשוש שיש נוזל בעוד מקומות במוח ? 4. האם זה דבר דינמי שיכול להחמיר ? 5. האם נדרש מעקב נוירולוגי של הדמייה או רק במידה וקיימת הפרעה הורמונלית?

21/02/2013 | 15:11 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אהוד שלום, הפורום לשאלות לגבי גידולי מח בלבד. יש להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח