חשד לגידול בהיפופיזה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

31/12/2012 | 11:33 | מאת: אירה

שלום רב, אני בת 29 בריאה בדרך כלל, שחלות פוליציסטיות. לפני חצי שנה הפסקתי לקבל מחזור. בבדיקה הורמונלית פרולקטין תקין. אין בחוץ. לפני יותר משבוע התחלתי לסבול מתדירות גבוהה במתן שתן+ כמויות גדולות. כחצי כוס בכל פעם. שללו דלקות, אין ממצא גניקולוגי. תפקודי כליות תקינים. סובלת בצמאה, שותה יותר מהרגיל. עלה חדש לסכרת תפלה ויחד עם חוסר מחזור- גידול בהיפופיזה. מחר מתחילה לבצע איסוף שתן+ בדיקה לסכרת תפלה בצום. סוכר תקין. בערב יש לי תור לאנדוקרינולוג ואני לא מסוגלת לתפקד מהלחץ. האם באמת מדובר בגידול? אם כן, זה סרטני? תודה רבה.

31/12/2012 | 17:49 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אירה שלום, לפי הסיפור נראה שבירור על ידי אנדוקרינולוג זה הדבר הנכון בשלב הזה. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח