סי טי ראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/11/2012 | 14:26 | מאת: סנאה

שלום ד"ר לפני שלושה חודשים שלח אותי נוירולוגי לעשות סי טי ראש עם חומר ניגוד לא הלכתי מכיוון ששאלו אותי עם יש לי אסטמה ולא היתי בטוחה שיש לי , אחרי בדיקת תיפקודי ריאות נאמר לי שיש לי חסימה בינונות בעיקר מצד ימין יתכן ברונכיאלי כך נרשם , מחר יש לי בדיקת סי טי ואני תוהה אם לעשות עם חומר ניגוד או לא כי קודם הנוירולוג לא ידע על הממצא החדש ומה עליי לעשות במקרה כזה נשלחתי כי היו לי סחרחורות וכאבי ראש מדי פעם תודה על תשובתך מראש

04/12/2012 | 16:45 | מאת: ד"ר אנדי קנר

סנאה שלום, השאלה למה הנוירולוג שלח אותך לCT? יש מצבים שבדיקת CT מח עם ח.נ. ייתן את התשובה. אבל בשאלה של גידול מוחי יש לבצע בדיקת MR מח עם ח.נ. ולא CT. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח