ממצאים בבדיקת MRI לבני בן 14.5

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/08/2012 | 12:45 | מאת: הדס

אנדי שלום, לבני יש בעייה עם הורמון הגדילה ושלחו אותנו לבדיקת MRI מפני שאמרו לנו שיש במח בלוטה שאחראית על הגדילה ולכן צריך לבדוק בתוצאת הבדיקה נמצאה ציסטי בגובה כ- 7 מ"מ באזור הפינאלי, אין האדרה פתולוגית באזור, אך קפסולת הממצא מקבלת האדרה עם חומר ניגוד מה זה אומר מה פירוש הממצא, ומה עלי לעשות בנושא. תודה הדס 052-8808834

03/09/2012 | 08:31 | מאת: ד"ר אנדי קנר

הדס שלום, לא ניתן לתת פענוח בלי צילומים. באופן עקרוני לציסטה פניאלי כ7מ"מ אין משמעות. אין קשר להפרעות גדילה בטוח לא. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח