הדרדרות במצבה של מנותחת ראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/06/2012 | 15:46 | מאת: עליק ותיקאי

ידידתי עברה כבר 2 ניתונים בראש להסרת גרורה שהיגעה מניתוח ריאה שבוצע לפני כ4 שנים. בנוסף עברה סדרת הקרנות ופעמים הקרנת רדיו-כירורגיה, בבית החולים תל-השומר. היא לוקחת מינון קבוע של סטיראודים. ניסו להוריד בהדרגה אולם היא ההגיבה בהקאות קשות. המינון המקורי הוחזר. מאז מצבה רק הדרדר, היא מקיאה כל בוקר ומצבה הגופני הולך ונחלש. האם מכשיר הנובוקור יכול לסייע? מי צריך להמליץ על כך? תודה עליק

21/06/2012 | 14:40 | מאת: ד"ר אנדי קנר

עליק שלום, נובוקיור לא מתאים לגרורות בשלב זה. כל מחקר שבוצעו היה על חולים עם גידולים של תאי המח (גידול שהתחיל במח ולא גרורות שבאו ממקום אחר בגוף). בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח