פענוח בדיקת mri

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

19/04/2012 | 23:04 | מאת: יונית

בת 40. נעשתה בדיקת ct עקב היפרפרולקטינמיה. נמצאה מיקרו אדנומה בהיפופיזה. בעקבות שתיה והשתנה מרובה הופנתי לבדיקת mri: "בחלקו השמאלי האחורי של בלוטת היפופיזה מודגם תהליך היפואנטנסי ב- t1 והיפראינטנסי ב- t2 העובר האדרה אנטנסיבית פריפרית... התרשמות: אדנומה היפופיזרית משמאל".מה זה אומר?

30/04/2012 | 16:38 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יונית שלום לפי הפיענוח נראה גידול קטן בהיפופיזה. ביחד עם תוצאות מעבדה (היפרפרולקטינמיה) יש להתייעץ עם אנדוקרינולוג. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח