סרטן המוח גליובלסטומה מסוג GMB

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

19/02/2012 | 12:18 | מאת: אורית מימון

שלום רב, בעבר שלחתי לך הודעה בנוגע לאימי החולה בסרטן המוח מסוג GMB, כרגע מטופלת ע"י טיפול כימי אחת לשבועיים באווסטין. זאת לאחר שהטיפול הראשוני הקרנות וטמודל (כולל ניתוח )לא עזרו המצב הפיזי והנפשי של אימי מתדרדר מיום ליום.ברצוני לדעת, האם ניתן לשלב גם טיפול כימי (אווסטין) וגם שימוש במכשיר הנ"ל. אשמח לתגובה מהירה.תודה מראש אורית מימון.

29/02/2012 | 13:00 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אורית שלום, ההחלטה על המשך טיפול צריך לקבל ביחד עם הרופא(ה) הנורואונקולוג(ית) המטפל(ת). זה כולל אפשרות של טיפול ביולוגי (אווסטין) או טיפול כימי אחר לבד עם בשילוב. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח