גידול שפיר

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/01/2012 | 18:30 | מאת: יוני

שלום רב התגלה אצלי גידול לפני 7 שנים מאחר ואני מושתל {כבד] הכדוריים שאני נוטל להורדת פרולקטין{ערך 550}, פגעו לי בתפקודי הכבד והוחלט לנתח אותי נותחתי לפני 3 חודשיים ולא הוצא ממצא פתלוגי ככל שהבנתי ועדיין רוב הגידול נשאר ורמת פרולקטין לא ירדה כלל. אשמח לעזרה.

26/01/2012 | 12:31 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יוני שלום, האם מדובר באדנומה של ההיפופיזה שמפרישה פרולקטין? קיימים 3 אופציות לטיפול: טיפול תרופתי, ניתוח או הקרנות. אם נכשלת בטיפול התרופתי ובניתוח יש לבדוק את האופציה השלישית ולהתייעץ עם אנדוקרינולוג ונירוכירורג (מומחה ברדיוכירורגיה) על אפשרות לטיפול קרינתי נקודתי. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח