אוליגודנדרוגליומה אנפלסטית 3

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/01/2012 | 11:23 | מאת: גילה

שלום ד"ר קנר כאשר גידול אליגו-- נהפך לאגרסיבי ולא מגיב לטיפולים: טמודל הקרנות. האם אווסטין נחשב לטיפול מקובל ?. אישור קיים רק לגבי GBM האם קופות חולים/חברות ביטוח פרטיות מתייחסות בצורה זהה ? מה המדיניות במצב כזה?

22/01/2012 | 11:40 | מאת: ד"ר אנדי קנר

גילה שלום, אין מדיניות ברורה בקו שני של טיפול. באופן עקרוני מקובל מספר טיפולים כימים אחרים חוץ טמודל. לגבי אווסטין קיימת ניסיון בשימוש באוליגו. יש להתייעץ עם הנוירו-אונקולוג(ית) המטפל(ת). בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח