כאבי ראש ממושכים לאחרונה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/10/2020 | 13:18 | מאת: שה

שלום, אני סובלת מכאבי ראש שלאורך השנים היו ממוקמים בצד שמאל ולאחרונה בצד ימין, בדיקה של נוירולוג יצאה תקינה ובדיקת רופא עיניים כולל הרחבת אישונים גם יצאה תקינה ללא עדות ללחץ תוך גולגולתי. אני מאד חוששת שמדובר בגידול במוח. האם על סמך בדיקות אלה ניתן להסיר את החשש? האם לחץ תוך גולגולתי תקין אומר שאין גידול במוח? אני מעדיפה לא לבצע CT בגלל הקרינה הרבה. אשמח לתשובה מהירה אני מאד חוששת. תודה.

במסגרת הפורום ניתן לענות על שאלות קונקרטיות הקשורות לגידולי המוח. לגבי החששות שלך, כדאי שתתיעצי עם רופא מטפל.

מנהל פורום גידולי מוח