לגבי התשובות של הביופסה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

24/09/2020 | 08:01 | מאת: רובי

היי אני אחרי ניתוח ראש שהיה חשד לגליומה .. מביופסה זה חזר כ קורטיקל דיספלסיה ושאין עדות לגידול .. !! מה סיכוי שיש טעות בביופסה ושזה יכול להיות משהו גידולי עדיין?! כי שוב חזרו לי סחרחורות וחוסר יציבות כזאת שהיתה גם לפני הניתוח למרות שהמנתח אמר שאין קשר בין הממצא לכל זה ושזה אקראי

יש איזשהו סיכוי שהביופסיה לא אבחנתית, ויש סיכוי- כנראה הרבה יותר גבוה שתלונותיך אינן קשורות לממצא ולכן לא הושפעו מהניתוח.

24/09/2020 | 12:45 | מאת: רובי

קודם כל תודה רבה על התשובה סופר מהירה דוקטור אבל אם רשום בביופסה שאין עדות לגידול ויותר כיוון של דיספלזיה זה לא הופף את התשובה להבחנתי ??

מנהל פורום גידולי מוח