רעש פתאומי באוזן שמאל וירידה דרסטית בשמיעה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/09/2020 | 15:32 | מאת: ריקי

שלום רב,בת 70. לפני חודש רעש פתאומי באוזן שמאל וירידה דרסטית בשמיעה. הפניתי עי רופאת אאג ל mri. במקביל חשתי חולשה קלה בצד שמאל דל הגוף. יד ורגל. אצבעות 4,5 ביד שמאל כמו נרדמות. בתוצאת MRI מצוין בין השאר " ראוי לציין כי ה STAבצד השמאלי גדול במיוחד אם כי ללא הדגמה של שינויים דלקתיים ברקמות הסמוכות" . בבקשה התייחסות . מה זה אומר? הרעש ממשיך.החולשה קלה יותר וגם תחושת הרדמות האצבעות קלה יותר. תודה

מצטערת, אך הקיצור STA לא מוכר לי. בכל מקרה לא נשמע שמדובר בגידול מוחי, כך שהפןרום לא מתאים.

מנהל פורום גידולי מוח