פירכוס בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

31/08/2020 | 14:11 | מאת: אורית

שלום, בת 60 לפני בשבועיים הופיעו 2 פירכוסים בטווח של חצי שעה אחד מהשני. ללא אפילפסיה בעבר נערכו לי הבדיקות: סיטי ללא ח"נ , סיטי אנגיו עם ח"נ, egg ו mra שיצאו תקינים האם הבדיקות הללו שוללות גידול מוחי? האם יש צורך לדרוש mri?

חשוב להדגים גם את מירקם המוח. אם בדיקת ה MRA לא כללה זאת- יש לבצע גם MRI רגיל. לעיתים הבדיקה משולבת. יש לברר מה בדיוק עברת.

01/09/2020 | 13:54 | מאת: אורית

תודה. נראה שבדיקת ה mra לא כוללת את ה mri. הבדיקות שעברתי לא שוללות גידול?

אם מרקם המוח לא הודגם בבדיקות, לא נשלל גידול באופן וודאי.

02/09/2020 | 13:26 | מאת: אורית

בסיטי ללא ח"נ לא מודגם מרקם המוח?

מנהל פורום גידולי מוח