מה סיכוי לביופסה שגויה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

19/07/2020 | 15:16 | מאת: סימונה

שלום לפני יותר מחצי שנה הבן שלי עבר ניתוח מוח תשובה פתלוגית היתה דיספלזיה אני לא מזמן קראתי כתבה על ביופסות שגויות שזה דבר שקורה ולא מעט... מה סיכוי שדבר כזה יכול באמת לקרות דוקטור ...מניסיונך האם זה באמת משהו שקורה הרבה ? זה הכניס אותי קצת לסטרס שאולי בכלל זה גידול היה ולא דיספלזיה יש לנו לעשות עוד חצי שנה אמ אר איי כביקורת אחרי ניתוח

זה לא מאד שכיח, אבל קורה שיש ביופסיה שאינה אבחנתית. לכן חשוב להסתכל על כל המקרה, כולל קליניקה, מראה ב MRI, מהלך העניינים ומעקב.

מנהל פורום גידולי מוח