תנועות לא רצוניות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/06/2020 | 10:49 | מאת: א..

היי לאבא שלי מזה שבועיים מופיעים תנועות לא רצוניות באצבע 2 בשתי הידיים או ששניהם היחד או שקודם ביד ימין ומייד לאחר מגן יד שמאל זה לא קבוע, לא במאמץ ולא בשינה זה מופיע מדי פעם במנוחה מה הסיכוי שזה מצביע על גידול מוחי ? ואם לא למה זה יכול להתאים לפני חודשיים אובחן עם סכרת hba1c 11.5 אם זה יכול לעזור ! תודה

אם לאבא שלך תופעות נוירולוגיות חדשות עליו להיבדק על ידי נוירולוג. אין שום טעם בהשערות לא מבוססות.

18/06/2020 | 17:59 | מאת: דן

סכרת לא מאוזנת עם A1C כזה גבוה, בהחלט יכולה לגרום לרעד בידיים כביטוי לנורופטיה (נזק עצבי), אם כי רעד יותר מתאים למצבים של ירידה חדה ברמות הסוכר בגלל נטילת תרופות בצורה לא מסודרת. לא ההיתי מחפש בכיוון של גידולי מוח, ובטח שלא שואל בפורום כזה. שיפנה לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהל פורום גידולי מוח