קפיצות באזור עיניים זוויות פה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/02/2020 | 14:37 | מאת: טל

שלום בת 41 לפני עשור וחצי התגלה מיקרואדנומה 4 ממ טופלתי בדוסטינקס פרולקטין ירד וכאבי ראש.הייתימבמעקב עד לפני 3 שנים סיטי פעם בשנה.בשנה האחרונה החלו לי קפיצות בפנים עיניים גבות צידי פה.בחודשיים האחרונים מן לחץ לא כאב בין העיניים לאף(משולש קטן).השאלה אם מיקרואדומה יכולה לגרום לקפיצות בפנים.(בעיקר בפיהוק תנועות עם לחץ בפנים אפילו בשירותים)עליתי במשקל מה שחריג.ועודף גירוי מיני בצורה חריגה..נירולוגית זילזלה אפילו לא בדקה את בלחץ כחד הורית וחרדה מחבלת ראש לפני עשור ששברו לי את האף.לא בדקה גם שבאותו הרגע היו קפיצות לא טרחה לקום.התסמינים של קפיצות בפנים וגירוי מיני חזק השמנה יכולים להתאים?

03/02/2020 | 14:43 | מאת: בהמשך

כשעוצמת עיניים זה כאילו מישהו מקפיץ לי את גלגלי העיניים ממש .גם שמתי לב נניח אחייך אז בקצות הפה הלחיים רועדות (בקמט הלחי)האמת שאני עייפה מהגישה המזלזלת.ישר דוחפים כדורים למתח.כשאמרתי שהזיכרון גם משהו קוגניטיבי נדפק אפילו לא טרחה לבדוק.והתרעתי לפני 6 שנים שמשהו משתנה.לשחק משחק זיכרון עם הבן לא יכולה.לשנן משפט קצר ולזכור.אפילו הוראת של משחק קופסא.משהו לא טוב עובר עליי אבל אני כבר לא נלחמת מול הרופאים.עכשיו קצת מפחדת במחשבה על הבן.האם יש בדיקות דם.הדמיה להתעקש.

את מתארת מספר רב של תסמינים. לא ניתן לענות עליהם מבלי להכיר אותך היטב. מציעה שתתייעצי עם רופא המשפחה.

04/02/2020 | 20:40 | מאת: בהמשך לתשובתך

אפשר רק הכוונה לגבי קפיצות בעיניים זויות פה?זה יכול להיות ממתח?איזה בדיקות דם והדמיה יש לעשות כשפציינט מגיע עם תלונה על קפיצות בעיניים וזויות הפה(קפיצות בפנים)

מנהל פורום גידולי מוח