חשש לגידול גם אחרי פנייה לנוירולוג

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/08/2019 | 11:03 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר צהלה, אני בת 27. ללא מחלות רקע, ללא היסטוריה משפחתית בעייתית, נוטלת באופן עקבי 10 שנים גלולות הרמונט. נמצאת אחרי תקופה לחוצה ועמוסה של הגשות למוסד ללימודי אומנות גבוהים. סובלת מזה חודש מכאבי ראש בצד ימין של הראש (התחילו יום לפני ההגשה הסופית), לרוב באזור הרקה. הכאב ראש הוא בין דוקר לכואב, בעוצמות משתנות. מרגישה אותו משעות הבוקר (לראשונה מופיע כשעוברת ממצב שכיבה לישיבה), ולעיתים גם בהנעת ראש ושינוי מנח. נבדקתי אצל נוירולוג שהאיר לתוך עיניי ועשה לי בדיקה נוירולוגית כללית שיצאה תקינה (רשם שהבדיקה תקענה והפונדוס תקין). טוען שמדובר במתח. רופאת המשפחה שלחה לבדיקות דם שיצאו תקינות. מדי פעם יש לי גם בחילות, אבל לא יודעת לשים את האצבע אם הם קשורים ישירות בכאב הראש או יותר באורח החיים המתאזן שלי. אני ממשיכה לחשוש מעט מגידול מוחי. הייתי שמחה לדעת האם מומלץ להמשיך לחוות דעת נוספת, והאם ייתכן כאב ראש עם תסמינים כמו שלי שלא נובע מעלייה בלחץ התוך גולגלתי. תודה!

אין טעם בהעלאת השערות. אם את לא רגועה- זכותך לפנות לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום גידולי מוח