'שאלה ממודאגת מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/07/2019 | 16:39 | מאת: מודאגת

לפני בערך 4 שנים עברתי ניתוח המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם ממקור פרנוטלי שמאלי של המוח. הניתוח עבר בהצלחה עברתי את הניתוח עקב פתאום כאבי ראש. אחרי 4 שנים המנתח ראש המליץ לי לעשות eeg וידיאיו עקב תנועות בלתי רצוניות שגם הין לי לפני הניתוח. בפענוח ראו התקפים אפלפטים ממקור פרנוטלי ימיני ... זה נראה לי מוזר -הניתוח היה בצד שמאל של המוח ולא בצד ימין שראו פרכוס ממקור פרונטלי ימיני. הקדימו לי את mri - האם כדאי לקבל טיפול תרופתי אנטי אפליפטי לפני mri ? או שלחכות ל פענוח של mriעל ידי מנתח ראש ואז הוא יפנה אותי לנורולוג שמתמחה באפליפסיה מומחה ... האם יראו את הסיבה למקור פרנוטלי ימיני פרכוס? האם טעו בפענוח eeg ואולי הפרכוס ממקור פרנוטלי שמאלי של הניתוח? תודה והמשך ערב נעים ושקט

בפורום ניתן לתת תשובות ברמה עקרונית ולא המלצות לטיפול. כעקרון, אם יש התקפים אפילפטיים יש לטפל בתרופות מתאימות מבלי קשר לממצאים ב MRI. מומלץ להתייעץ עם נוירולוג.

מנהל פורום גידולי מוח