חומר ניגודי בבדיקת mri

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/06/2019 | 09:50 | מאת: לילך

שלום רב האם זה נכון שהחומר הניגודי שמבוצע בבדיקה נשאר ברקמות המוח? עתידה לעבור בדיקתmri מוח . כמה קריטי שימוש בחומר זה עבור הבדיקה?

תלוי מהי השאלה הקלינית שבגללה הופנית לבדיקת MRI.בד"כ זה חיוני מאד.

19/06/2019 | 16:48 | מאת: לילך

עקב כאב ראש בצד שמאל מזה מספר שנים לעתים מרגישה בצד ימין וכאב שמתלווה ומציק בעין. קראתי את ההזהרה של משרד הבריאות ואני קצת חוששת מהכנסת מתכות מיותרות לגוף .

הסיכון הוא זניח. כמובן שאם אין הצדקה לביצוע MRI הוא מיותר. תתיעצי אם הרופא המטפל לגבי הצורך בבדיקה.

מנהל פורום גידולי מוח