כאבי ראש בחילות והקאות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/05/2019 | 01:11 | מאת: מישהי

שלום, אני בת 32. בשבוע האחרון סבלתי פעמיים בהפרש של כמה ימים מכאב ראש פתאומי חזק, הרגשה של לחץ במצח ולאחריו בחילות, הקאות וחולשה כללית. אחרי הפעם הראשונה הלכתי לרופא משפחה שהפנה אותי לבדיקות דם שאני אמורה לעשות ביום ראשון הקרוב. היום זה קרה לי שוב בפעם השנייה.. כאב ראש פתאומי שלאחריו הקאתי ועד עכשיו אני מרגישה חלשה ויש לי בחילות. אני מאוד חוששת... אחותי ז"ל נפטרה לפני כ-4 שנים מסרטן במוח. הייתה בת 25. אני לא מפסיקה לחשוב על הגרוע מכל..

אני מבינה את החשש, לא נשמע כגידול אבל כן מחייב בדיקה רפואית.

מנהל פורום גידולי מוח