ציסטה במוחון תשובה מדאיגה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/02/2019 | 14:06 | מאת: ניצה

שלום רב במסגרת בקורות שנתיות שבני עורך עקב אסטרוציטומה בינקותו כיום בן 20.. עד עתה ברוך ה הכל יציב אולם שאלתי היא צה זה ציסטה עם מוקד מתאדר.....את המשפט הזה ראיתי בכמה הדמיות בשנים האחרונות והאונקולוג מלבד שהכל תקין לא נכנס לפרטים. מה זה המושג הזה? ומה ההשלכות של זה??? מלבד זה הכל ברוך ה' תקין ויציב עם כמובן כל מיני נזקים ניתוחיים ועקב הקרנות שגם אותם הוא עבר לפני כ17 שנים. אודה לתשובתך.

לא ניתן לענות מבלי לראות את הצילומים. אבל אם זו ציסטה שלא משתנה במהלך השנים קרוב לודאי שאין בה סכנה.

מנהל פורום גידולי מוח