גידול שפירי אדנומה בהיפופיזה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/01/2019 | 11:47 | מאת: מורן

שלום דוקטור. אני בת 27 לפני כ10 שנים אובחנתי עם מגרנות קשות שכללו איבוד הכרה לפני כחודשיים ילדתי ,לפני הלידה אובחן שיש לי אדנומה בהיפופיזה עלו על הגידול עקב התלונות שאני מרגישה לחץ ממש חזק בצד ימין שמקרין לעין אני מרגישה שהעין ממש נבלעת, וגם שיש את הלחץ המבנה של העין משתנה. הכאב רק הולך ומחמיר וכל רופא שהלכתי אליו אומר שאין קשר בין הגידול לבין הכאבי ראש חייבת עזרה דחופה איך לטפל בכאבים אני סובלת מהם כל היום וזה מעיר אותי משינה אודה להיתייחסותך תודה

מורן שלום גם אני חושבת שאין קשר בין האדנומה וכאבי הראש. מציעה שתפני לקבלת תשובות מנוירולוג/מרפאת כאב.

מנהל פורום גידולי מוח