אולגולאדניומה ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

13/01/2019 | 15:42 | מאת: דן

שלום רב בת 61 מקבלת טמודל מחזור שני במינון של 290 מ"ג. היום עשיתי בדיקות דם יומיים אחרי 5 ימי טיפול בטמודל ויש לי מספר שאלות. תפקודי הכבד יצאו גבוהים ast got 56 alt 54 ובנוסף המדדי אלרגיה גם גבוהים eosinophis 0.76 eosinophis 11.1 זה מדאיג אותי ורציתי לשאול האם יש נזק חריף לכבד שמצריך טיפול דחוף? האם זה מהמטמודל? כי במחזור הקודם גם היו תפקודי כבד גבוהים אחרי 5 ימים וכעבור שבועיים המדדי כבד היו תקינים אך שמה לקחתי מינון של 200 מ"ג. האם יורידו לי את המינון של הטמודל? והאם זה מצב דחוף מדדי הכבד של היום? ובנוסף האם צריך לדאוג לגבי המדדי אלרגיה. אשמח לתשובה ולהסבר. תודה מראש

ההפרעה בתפקודי כבד היא לא חמורה. לדעתי בשלב זה יש לעקוב אחר הערכים. זה יכול להיגרם גם מתרופות אחרות- למשל נוגדי פרכוס.

מנהל פורום גידולי מוח