כאבי ראש ובחילות, סחרחורות ונידודי שינה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

13/01/2019 | 05:11 | מאת: אמילי

דחוףף!! היי, אני בת 20, סובלת מכאבי ראש(מיגרנה) עם בחילות והקאות, וכאב שמעיר משינה במשך 5 חודשים, בגלל הכאבים והבחילות התמידיות סובלת גם מנידודי שינה. כל היום מרגישה עייפה, יש לי סחרחורות במיוחד כשאני קמה מכיסא או אחרי כל פעולה פשוטה. הייתי אצל נוירולוגית, נתנה לי כדור בשם ״אלטרולט״ ועדיין יש לי כאבי ראש עם בחילות ולוקחת בנוסף משככי כאבים. שלחה אותי ל-MRI והתור שלי עוד כמה חודשים. אני כבר לא יודעת מה לעשות, כל היום עייפה עם בחילות הקאות וסחרחורות, וכמובן כאבי ראש ובגלל זה לא ישנה בלילה. צריכה את עזרתכם דחוף.

מציעה שתחזרי לרופאה שהפנתה אותך ל MRI, ותתיעצי איתה על דחיפות הבדיקה.

מנהל פורום גידולי מוח