גידול במוח לאישה בת 85

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

04/10/2018 | 15:06 | מאת: נטע

אמא שלי בת 85, הגיעה למיון בעקבות פרכוסים ושבועיים שדיברה מוזר והפסיקה לדבר בסיטי עם חומר ניגוד נמצא גידול בגודל 5X 6 ס"מ ושני גידולים קטנים (שחשודים כגרורות) במוח. מאחר שאנחנו רוצים לחסוך לה סבל אנחנו נוטים שלא לעשות ביופסיה. בינתיים גם מצאו בסיטי תסחיף ריאתי בשתי הריאות. לא מצאו מקור אחר לגידול במוח. האם המצב הוא כזה שאין מה לעשות ופשוט להקל לה על הכאבים ככל שניתן? בינתיים את תוצאות הסיטי ראתה רק רופאה פנימית ומשום מה לא ניתן לנו ייעוץ אונקולוגי בבית החולים.

אשר קובעים תכנית טיפול בהחלט יש מקום להביא בחשבון את גיל המטופל, מצבו הכללי ורצונותיו. אין לי יכולת על סמך הנתונים שהעברת האם ניתן/כדאי לעשות משהו אקטיבי. ממליצה להתייעץ עם נוירו-אונקולוג.

מנהל פורום גידולי מוח