סיבות לתסמונת העצב המשולש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

28/08/2018 | 23:42 | מאת: ענבל

שלום רב אני בת 33 בריאה בדרך כלל לפני כמה חודשים אובחנתי עיי אף אוזן גרון בדלקת העצב המשולש בעקבות כאבים עזים בלסת העליונה וברווח בין האף לשפתיים בצד אחד כולל כאבים וצלצולים באוזן קיבלתי טריגוטול שעשה לי תופעות לוואי נוראיות, קראתי שלפעמים תהליך תופס מקום גורם לתסמינים אלה יד לציין שאין לי סיפתומים נוספים מלבד הירדמות ונימול בראש, ועין דומעת באותו צד ונזלת באותו צד מלבד זאת אין עוד תסמינים האם בדרך כלל באבחון תסמונת זאת מתגלה גידול?

במקרים רבים זה אינו קשור לגידול. אבל מומלץ לעבור הדמיה של המוח- עדיף MRI כדי לשלול אפשרות אנטומית כסיבה .

29/08/2018 | 09:20 | מאת: ענבל

מה זה סיבה אנטומית? מבנה? האם במקרים כאלה mri דחוף?

מנהל פורום גידולי מוח