כאבי ראש עם הקימה בבוקר+נפיחות בראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/04/2018 | 14:15 | מאת: תומר

שלום, אני בן 36, סובל ב7 שנים האחרונות ממיגרנות וכאבי ראש און אנד אוף. כאבי הראש מופיעים אצלי ב99 אחוז מהמקרים בבוקר עם ההתעוררות מהשינה, וזה עובר במהלך היום, עם או בלי כדור. הבעיה שבשנה האחרונה נוספו 2 סממנים מדאיגים - האחד - נפיחות כמו בליטה מוזרה אך לא גדולה בצד ימין של הראש, בקו האוזן אבל יותר למעלה, הנפיחות לא יורדת כבר למעלה משנה. הסימן השני, בחודשים האחרונים אני מרגיש לפעמים חולשה ביד ורגל שמאל. ממש מרגיש שהן חלשות יותר לתקופה של כמה ימים ואז זה עובר, לא נימול או כאב. קבעתי תור לנוירולוג בקרוב אבל האמת שאני דיי בלחץ עד שיגיע התור. אשמח לדעת מומחה בינתיים... תודה רבה!

אתה צריך להיבדק על ידי רופא. לא ניתן לאשר או לשלול כל חשד על סמך הנתונים שנתת.

11/04/2018 | 10:08 | מאת: דן

יש כמובן לעבור בירור\הדמיה. אבל אני רק יכול להגיד שנפיחות אינה קשורה בגידולי מוח. גידולי מוח מתפתחים בתוך הגולגולת ולא מחוצה לה, ולכן לעולם לא יגרמו לשום סוג של נפיחות. כאבי ראש אופיניים לגידולי מוח בדרך כלל מעירים מתוך שינה, ולא "מתעוררים" לאחר ההשכמה בבוקר. לא ההיתי דואג יותר מידי, אבל אם יש לך תור לנירולוג, מומלץ ללכת אליו עם תוצאה של הדמיה כלשהי, כגון CT או MRI בכדי לחסוך זמן. פנה לרופא המשפחה. הרבה בריאות.

23/04/2021 | 20:01 | מאת: שי

תשלול אצל ראומטולוג דלקת בעורקי הצוואר וליד האוזן. לא רופא סתם מידיעה

מנהל פורום גידולי מוח