סימפטומים כאבי ראש קלים רגעיים זזים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/01/2018 | 23:43 | מאת: חיים

שלום בן 45 ברקע ארועי חרדה ו IBS. מזה חודש כאבי ראש קלים (דירוג 1 עד 2 מתוך 10) המופיעים בכל משך היום ונמשכים לפרקי זמן של 10 עד 60 שניות. הכאבים מרגישים כמו התחלה של כאב ראש רגיל, אך נעלמים לפני שהכאב המלא באמת מתחיל. מיקום הכאבים משתנה כל הזמן, מצח, צד ימין, רכוב, חלק עליון, וחלק אחורי. בכל פעם הכאב המקום אחר. באופן נורמאלי סובל מכאב ראש של כמה שעות אחת ל כ 3 עד 5 חודשים. אבל בחודש האחרון כאבים קלים רגעיים ונודדים עד 6 פעמים ביום וגם בלילה (לא בזמן שינה). רופא המשפחה לא מוצא לנכון לשלוח ל CT בהיעדר סימפטומים אחרים. אומר שככל הנראה זה ביטוי לחרדה שנפוץ אצל סובלים מ IBS (החלפתי מקום עבודה לפני חודשיים, הכאבים החלו לאחר חודש). האם יש טעם להתעקש על CT? רופא המשפחה אומר שהסיכוי לבעיה אורגאנית כמו ארוע מוחי, דימום או גידול אפסי, ורשם לי קלונקס למשך 30 יום לנסיון... אשמח לשמוע מה דעת הרופא כאן. תודה

אין אפשרות לתת חוות דעת רפואית במסגרת הפורום. אם יש לך שאלה קונקרטית -אשמח לנסות לענות.

מנהל פורום גידולי מוח