חשד לקוורנומה במוח ?????

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

18/01/2018 | 16:11 | מאת: יצחק 1

לאחר אשפוז בבית חולים התגלה בבדיקת CT מוח ללא חומר ניגוד הודגם מוקד זעיר מעט היפרדנסי בחומר הלבן פרונטלי מימין מעל חדר לטרלי בפענוח נוירולוגי נאמר שזה חשד לקוורנומה וללכת למסגרת קופת חולים לבצע בדיקת MRI השאלות שלי הינן האם הדבר מסוכן למי שעובד בעבודה שכרוכה במאמץ פיזי ואף בלחץ נפשי. השאלה השנייה האם הדבר מסוכן למי שמתכנן לטוס לטיול בחו"ל בקרוב ושאלה אחרונה האם ניתן לבצע טיפולי שיניים כרגע?

לא ברור לי מהכתוב האם האשפוז בבית החולים היה קשור לקברנומה או שזהו ממצא אקראי. אם לא היה דימום אין מניעה מאורח חיים תקין ומלא. בכל מקרה ממליצה להשלים את הבירור כדי לאשר שזו האבחנה.

מנהל פורום גידולי מוח