שוונומה אקוסיטת-זהות הרופא המטפל

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/09/2017 | 13:05 | מאת: גיא

שלום רב, ברצוני לדעת לאיזה רופא מומחה עליי לפנות במקרה של צורך בהסרת נוירומה אקוסטית, האם למנתח ראש-צוואר\בסיס גולגולת או לנוירוכירוג , מה ההבדל בין שתי ההתמחויות בהקשר של נוירומה אקוסטית, מי בדרך כלל מנתח גידולים מהסוג הזה על עצב השמע, ומה עלי לבחון ולדעת בהקשר של רופא מטפל בתחום הנ''ל. תודה ושבוע טוב

למיטב ידיעתי את מרבית הגידולים הללו שמגיעים לצורך לניתוח מנתחים נוירו-כירורגים. ישנם מצבים בהם יש אפשרויות טיפוליות אחרות. בכל מקרה כדאי לברר מה הנסיון בגידולים אלה יש לרופא שאתה פונה אליו.

מנהל פורום גידולי מוח