חשד שכאבי ראש ותחושות שונות בראש הם סימן לגידול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

10/09/2017 | 01:11 | מאת: שני

שלום רב. בת 28. יש לי לעיתים קרובות כאבים בראש בד"כ ברקה ימנית ולפעמים בשמאלית (סוג של מיגרנה קלה עד בינונית) וכאב ראש אחורי בצד שמאל בצורה של פעימות. הכאבים לא נוראים אך עדיין מפריעים. בנוסף במצב רגיל כאין כאבי ראש יש מידי פעם תחושת של שריפה וזרמים במקומות שונים בראש ותחושת כבדות של הראש כאילו הראש כמו "כדור באולינג" כבד. אני די היפוכונדרית בכל הקשור לנזקי הקרינה וההשפעה של הטכנולוגיה המודרנית על הבריאות ועל המוח. אז השאלה שלי: 1.האם יש קשר ומה הסיכוי שתופעות אלה באופן כללי הם אולי נורת אזהרה ומעידים על מצב מסוכן כמו גידול בראש? 2. לפני שנתיים עשיתי c t ראש והיה תקין. אני די בטוחה שעדיין הכל בסדר, אבל בכל מקרה האם תוך שנתיים יש סיכוי, גם אם קלוש, שיתפתח משהו בעייתי כמו גוש/גידול בראש? תודה רבה.

לא ניתן לענות על השאלות שלך ברצינות מבלי לבדוק אותך. מציעה שתפני לרופא המטפל שלך.

מנהל פורום גידולי מוח