RE: גידול בגזע המוח לגבר בן 37

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/04/2017 | 17:34 | מאת: משה

היי לא יודע מאיפה להתחיל נפל עליי פצצה גילו לי גידול בגזע המח low graid glayoma שלב 2 לטענתם לא מומלץ לעבור ניתוי מכיוון שהסיכון גבוהה יש סחרחורות וכאבי ראש וציפצופים באוזניים אטבוד שיווי משקל אני מאמין ששכחתי עוד כמה דברים כרגע מטופל בגראס רפואי השאלה אם יש איזה פטרון אחר אשמח לתשובה

הטיפול יכול לכלול קרינה, כימותרפיה או שילוב של שניהם. דרך הטיפול המדוייקת ותזמונה תלויה במספר גורמים בהתאם לגילך, מצבך, התופעות מהן אתה סובל המראה ב MRI ודינמיקה בתהליך- אם קיימת, ההחלטה צריכה להילקח עם הרופא המטפל שלך.

מנהל פורום גידולי מוח