תופעות האם תסמינים אלו

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/03/2017 | 22:25 | מאת: אור בר

לד"ר שלום רב, אני בחור בן 33 בחור בריא בדרך כלל מזה חודשיים סובל מסחסורות ( החודש הראשון היה יותר מורגש) של אי שיווי משקל וכמו אונייה שטה.לסת תחתונה לפעמים כמו רדומה,ואו כואבת ולעיתים העליונה.בוצעו צילומים לצורך בדיקות של לסת אולטרסאונד יצא תקין וגם צילום רנטגן,בדיקה לרופא פה ולסת יש לי עוד חודשיים .ולבדיקת שמיעה ולבדיקת שמיעה (משהו שקשור לגזע המוח) יש לי גם עוד חודשיים.בדיקות דם יש לי לבצע שבוע הבא.הרופא משפחה אמר לי שפרט לחכות אין הרבה מה לעשות עד שאבצע את הבדיקות שאף אוזן וניורלוג שלחו אותי.שזה לבדיקת שמיעה ולבדיקה השניה.וגם שאבדק אצל פה ולסת.ברצוני לדעת בבקשה מכיוון שאני קראתי באינטרנט ורואה כל מיני תסמינים . אני סובל מטינטון באוזן שמאל ללא הפסקה סחרורות,לאחרונה יש כמו נימול או שיתוק של חצי פנים צד שמאל. יש כאבי ראש עליונים האם יש אפשרות שזה משהו שקשור לגידול? אודה לתגובה אילן נ.ב קיימת גם שכחה ,בלבול ומעיין אובדן זיכרון.

גידול יכול להתבטא בכל דרך שהיא. לתופעות שתארת יכולות להיות סיבות שונות- שכיחות יותר מהאפשרות לגידול. מציעה שתיבדק ותעשה את הבדיקות שהופנית אליהן.

מנהל פורום גידולי מוח