תזונה והקשר לבעיית פוריות. כיצד שינוי תזונה יסייע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/04/2016 | 23:28 | מאת: ענבל

שלום מיכל אני בת 32. אוהבת ג'אנק פוד(: מנסה כבר שנה להכנס להריון ולא מצליחה. אמא שלי טוענת שאני חייבת לקבל הדרכה תזונתית. אני מסביב רואה הרבה חברות שאוכלות אפילו יותר גרוע ממני ובכל זאת הן כבר אמהות. מה דעתך? אשמח לתובנות מבעלת מקצוע. תודה

שלום לך ענבל כבעלת נסיון רב בתחחם הגינקולוגיה בכלל והפוריות בפרט, אני יכולה להעיד בבטחון רב כי להקפדה על תזונה נכונה (מותאמת אישית) ישנה השפעה רבה על היכולת להרות וכמובן גם על התנהלותו של ההריון ובריאותו העתידית של הילוד. בחלק גדול מן המקרים אני מלווה את המטופלת בתהליך של דיטוקס- ניקוי רעלים כחלק משמעותי בתהליך הפוריות. כאשר אשה ניזונה ממוצרי מזון שאינם מזינים ואף מזיקים - למשל סוכרים, תזונה עתירת פחמימות, מזון מעובד ומתועש, היא אינה מקבלת את הויטמינים , המינרלים ושאר הרכיבים החשובים לבריאות מיטבית. על מנת שהגוף יתפקד באופן אופטימלי עלינו להזינו בהתאם. לשאלתך - מדוע יש נשים ש"אוכלות גרוע ממני" ובכל זאת נכנסות להריון - לכך סיבות רבות - בגישה הטבעית אנו מתייחסים לנושא של קונסטיטוציה - המצב הבריאותי הבסיסי של כל אדם. ישנן נשים שלמרות תזונה קלוקלת הקונסטיטוציה שלהן בריאה יותר בבסיסה. אין זה אומר שבהמשך הדרך לא יהיו "קלקולים" (: כאשר אני מלווה נשים בתהליכי פוריות- תחילה אני מתחילה בתהליך של ניקוי שמטרתו שיפור תפקוד האיברים השונים בגוף - הכבד, מערכת העיכול בכללה, הזנה יותר טובה של כל איבר בגוף, החל מן הרמה התאית - אני מסייעת לה להרכיב תפריט מזין ומרפא. לצד התזונה אני מתאימה לה תוספים מדויקים עבורה - צמחים, ויטמינים, מינרלים ופורמולות צמחים / או תערובות הומיאופתיות .. ומשלבת בדיקור + טיפול גופנפש לשיפור פוטנציאל הפוריות. מצרפת גם לינק למאמר שלי בנושא שבו תוכלי למצוא מידע מועיל: http://www.healthyu.co.il/nutrition-for-fertility אשמח ללוות אותך בתהליך ולסייע לך במסע להריון תקין ובריא חג שמח מועדים לשמחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיביתה התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית