שחלות פוליציסטיות ובעיות מחזור - נערה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/12/2015 | 21:40 | מאת: גילי

שלום בתי בת ה 17 קיבלה מחזר לראשונה בגיל 14. בכמה חודשים ראשונים קיבלה מחזורים סדירים יחסית אבל בשנתיים שאח"כ הפסיקה לקבל מחזורים סדירים. מקבלת אחת לחודשיים - שלושה + כאבים מאוד גדולים והופעה של פצעונים על הפנים. הרופא אומר שהיא סובלת מתופעה בשם "שחלות פוליציסטיות. המליץ על גלולות. אבל חזר בו - לאחר שהבין שיש לנו במשפחה בעיה של קרישת דם. כיצד ניתן לעזור לה ללא גלולות? האם אפשר, מומלץ להעזר ברפואה סינית? כיצד זה יכול לעזור? תודה גילי

שלום גילי הרופא נמנע מלרשום לבתך גלולות מסיבות גנטיות משפחתיות, אבל חשוב שתדעי שבכל מקרה גלולות אינן "מסדירות" /או "מרפאות" וזאת מכיוון שבעת נטילת גלולות בעצם משתבש כל מה שקשור לביוץ. לצערי כמטפלת בבעיות פוריות אני פוגשת עשרות נשים בכל שנה שמנסות להרות, טופלו בעבר באמצעות גלולות מסיבות שונות (גם כאלו שהיו להן מחזורים סדירים לגמרי) והמחזורים שלהן השתבשו בעקבות השימוש בגלולות ויש צורך "לשקם" את כל הציר ההורמונלי ולבנות אותו מחדש. בהחלט אפשר ורצוי לסייע לבתך לבייץ באופן טבעי לגמרי - כמובן שבעית הכאבים תפתר וכך גם הפצעונים. אשמח לסייע לה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526ילי

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית