פצעונים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/12/2015 | 14:37 | מאת: מאירה

שלום אני בת 32 ושמתי לב שמופיעים לי חצקונים בדיוק איך שנגמר המחזור. לפני המחזור ובזמן המחזור הפנים שלי נקיות וחלקות ואיך שמסתיים המחזור ועד כ שבועים לאחר מכן, מוםיעים לי פצעונים בפנים. האם יש קשר? מה יש דווקא אחרי המחזור מבחינה הורמונלית שגורם לפצעונים? תודה.ש בריאה והכל בסדר, אין בעיות הורמונליות, לא נוטל גלולות, מעולם לא נטלתי.

שלום לך מאירה ברפואה הסינית אנחנו מדברים על מצבים של איזון וחוסר איזון. מטרת הטיפול להחזיר את הגוף לאיזון. פצעונים בכל שלב של המחזור מעידים על חוסר איזון של איברים מסויימים. ככלל תופעות שמופיעות בתום הווסת בד"כ מתייחסות ל"חוסר דם" באספקט סיני (לאו דווקא הקבלה מלאה לאנמיה מערבית) יש צורך להצליב כמובן עם סימפטומים נוספים. מעבר לכך יש משמעות שונה לאיזורים שונים בפנים. על פי האיזור בו מופיעים הפצעונים ניתן להסיק עוד לגבי חוסר האיזון בגוף ולטפל בהתאם. הטיפול משלב בד"כ דיקור + המלצות תזונה ספציפיות + צמחים / תוספים מתאימים אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית