בדיקות זרע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/10/2015 | 12:25 | מאת: אנה

בעלי בן 34 ואני 32, מנסים שנה פלוס להיקלט להריון ללא הצלחה, בעלי ביצע בדיקות זרע בהפרש של חודשיים להלן התוצאות: בדיקת זרע1: תוצאות בדיקת זרע: נפח: 3.5 PH: 8.0 התנזלות- תקינה. ריכוז: (6)10*15 תנועתיות: 40% מורפולוגיה- 5%. בדיקת זרע 2: נפח: 4.0 Ph- 8.0 התנזלות-תקינה ריכוז: (6)10*6 תנועתיות:50% מורפולוגיה:4% תאים לבנים:מעט לפי הערכים האלו אני מבינה שכנראה יש בעיה.. כיצד הרפואה הסינית יכולה לעזור לנו? לחזק את הזרע בכדי להגשים את חלומנו.... תודה

שלום לך אנה דיקור משולב עם צמחים + תזונה יכול להועיל לשיפור הזרע של בן זוגך. כדאי לפנות למטפל שמתמחה בגינקולוגיה ופוריות על מנת לשפר את המצב. ממליצה גם לך לקבל ייעוץ שכזה - לא תמיד אנו מודעים לכך שהגוף שלנו לא לגמרי בריא / מאוזן. טיפול שכזה יועיל לשניכם ויגביר את הסיכוי שלכם להפוך להורים באופן טבעי. M.A DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית