הריון מתוכנן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/07/2015 | 14:22 | מאת: טלי

אני בת 43 רווקה עם בן זוג ללא ילדים. מעוניינת להיכנס להריון. אף פעם לא בדקתי אם אני פורייה אבל המחזור שלי תקין ומופיע כל 28-30 יום אילו בדיקות דם אני צריכה לעשות כדי להתחיל את התהליך ?

שלום לך טלי גיל הוא גורם מאוד משמעותי בהקשר לפוריות. גם אם המחזור סדיר איכות הביציות אינה כשל אשה צעירה יותר. ככל שעולה הגיל כמובן שפוטנציאל הפוריות נמוך יותר ממליצה לך לפנות לרופא נשים ולבקש בדיקות הורמונליות וכן בדיקות לרזרבה שחלתית. בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית