ציסטות מורכבות בשחלה שמאלית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/05/2015 | 08:56 | מאת: גילה

שלום רב, אובחן בשחלה השמאלית אנדומטריוזיס.עברתי בדיקת סונור. והממצאים. ממצא שחלתי המורכב משתי לשכות ציסטיות, האחת עכורה ויכולה להתאים לאנדומיומה בנוסף ףממצא קטן עגול אקוגני ללא זרימות דם. אבחנת הרופא המטפל:רחם לא נראה אדנומיוטי. משמאל ממצא ציסטי מורכב כולל מרכיב צלול+עכור+מוקד היפראקוגני ללא נוזל. בבדיקת הדם ה- CA125 יצא 56 והגבול הוא עד 35. ע"פ דבריו קיים גם סיכוי שמדובר במחלה רצינית בגלל תוצאת בדיקת הדם למען הסר ספק יש לנתח ולהוריד את השחלה כולה. ברצוני לדעת האם באפשרות שיטת הטיפול שלך ניתן להימנע מניתוח. תודה מראש.

שלום לך גילה ברפואה סינית - דיקור,תזונה, צמחים ועוד... ניתן בהחלט לטפל באופן יעיל באנדומטריוזיס. במקרה שלך מדובר על ממצא משולב בסמן גבוה - CA ולכן הרופא מצדד בניתוח. בכל מקרה ממליצה לשלב גם טיפול בדיקור + גופנפש (משלבת ביואורגונומי, אייפק, ריקול הילינג ועוד..) מכיוון שחשוב מאוד לטפל בממצאים בהתיחסות הוליסטית - בהבט הפיזי - תזונה, דיקור, צמחים וכו' אבל - כמטפלת ותיקה שתמיד נותנת מקום רב להיבט הרגשי- נפשי- חשוב מאוד להגיע לשורש של הבעיה ולברר מהי הסיבה לממצאים הללו ולטפל בהם בהתאם. טיפול מתאים יסייע להחלמה (גם במקרה שתצטרכי ניתוח) וימנע סימפטומים ותופעות נוספים שעלולים להתרחש בהמשך. אשמח לסייע לך רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית