כאבי בטן ומתח לפני מחזר ובמחזור - PMS

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/04/2015 | 13:53 | מאת: אריאל

שלום מיכל אני בת 34. סובלת שנים ארוכות מכאבי בטן לפני המחזור וביומיים הראשונים. המצב מחמיר עם השנים. אני כבר אחרי 2 לידות. גם המצב הרגשי לפני המחזור ובמחזור מאוד לא יציב. נוטה לכעס ומתח ואח"כ לבכי. אני ממש הופכת לבלתי נסבלת - לדבריהם של הסובבים אותי. כיצד ניתן לסייע? בעבר נטלתי גלולות אך איני מעוניינת לחזור על כך מכיוון שהיה לי מאוד קשה להרות את שתי בנותי ונזקקתי להפריות מבחנה (המחזורים לא היו סדירים אחרי שנים ארוכות שבהן השתמשתי בגלולות) תודה

שלום לך אריאל הטיפול במקרה כזה הינו טיפול משולב של אבחנה וטיפול פיזית - רגשית. אני מאבחנת מהו המקור לחוסר האיזון והרגישות הנפשית והפיזית המוגברת סביב הווסת. מבינה את ההסתייגות שלך מנטילת גלולות. מגיעות אלי מטופלות רבות למרפאה שחוו מחזורים סדירים ותקינים עד נטילת הגלולות ולאחר הפסקתם היה קושי או שלא ניתן היה לחזור באופן טבעי למחזוריות תקינה (במקרים כאלו נעזרנו בצמחים + דיקור...). משלבת בטיפול בהתאם לאבחנה בכלים של הרפואה הסינית, וכלים נוספים: דיקור, הומוטוקסיקולוגיה (פורמולות של תכשירים במינונים הומיאופתים), תזונה מדוייקת , והתיחסות גופנפש: כלים דוגמת אייפק, ביואורגונומי, NLP, דמיון מודרך ופרחי באך. יש לי נסיון רב בטיפול במקרים דומים לשלך. אשמח לסייע לך הרבה בריאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית