בעיית זרע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/02/2015 | 12:54 | מאת: עדי

עשינו בדיקת זרע לבעלי ריכוז-0.5 FSH 19.6 LH 10.3 טסטוסטרון בסדר אני מבינה שאין לנו ברירה אלא ללכת לIVF בכ"ז אני שואלת אם יש מה לעשות בטבעי? אגב, טבעונית אמרה לנו שיש לו סטרס כמעט כרוני, ומערכת חיסונית מאוד חלשה (לפני חודש היה FSH 18.8 ו- LH 8.8

שלום לך עדי האם התייעצתם עם רופא? הריכוז מאוד נמוך. מה לגבי מדדים נוספים? טיפול בסטרס לא תמיד יכול להספיק על מנת להעלות את הריכוז. כאשר מדובר בבעית זרע חשוב מאוד לקחת בחשבון את גיל המטופל. מכיוון שלוקח לזרע 72 יום להיווצר - כ - 3 חודשים. שבמהלכם יש לטפל (דיקור, צמחים ותזונה). לעיתים מחזור טיפולים אחד לא מספיק ונדרשים 1 - 2 נוספים. כך שזה יכול לקחת זמן רב. אם הגיל מבוגר יחסית כדאי ישר לפנות ל IVF. מובן שכדאי לשפר הרגלי חיים - תזונה, הורדת מתחים ואולי גם להוסיף צמחים ותוספים, אבל לא תמיד זה מספיק בחלק מן המקרים. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

22/02/2015 | 11:45 | מאת: עדי

בעלי בן 25 שאילתי, האם בכלל ניתן להוריד הורמונים ולשפר את הריכוז בצורה טבעית? איזה עוד מדדים חסר? (עשינו אולטרסאונד אשכים יש וריקוצלה עד 7 מ"מ ברזל 60 בגיל 19 הוא עבר טראומה רצינית (תאונת דרכים) לא קרה לו כלום רק טראומה תנועתיות מקומית 20% כל השאר ללא תנועה רופא אומר IVF

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית