חום השחר נמוך טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/02/2015 | 14:18 | מאת: דר מנסה

ילדתי לפני שנה. להריון נכנסתי בעזרת איקקלומין ואוביטרל ותמיכת פרוגסטרון כי חששתי שיש לי שלב לוטלי קצר. שילבתי את הטיפולים עם דיקור ועשיתי דיאטה לסוכרים (יש לי נטייה לסוכר למרות שאני מאוד רזה). עכשיו כשאני מנסה שוב להיכנס להריון, בצעתי שוב את אותו הפרוטוקול אך הפעם חום הגוף שלי לא עלה לאחר הביוץ. אני יודעת שבייצתי לפי המעקב אולטראסאונד ובדיקות הדם וכמובן האוביטרל שגורם לביוץ. חום הגוף לא רק שלא עלה הוא נשאר נמוך גם בהשכמה וגם במהלך היום (36-36.3). מה לדעתך כדאי לי לבדוק? ולאיזה כיוון של רפואה משלימה כדאי לי לפנות בנוסף לדיקור? והאם יש קשר למוצרי חלב? (בהריון הקודם אמרו לי גם להימנע ממוצרי חלב) תודה!

שלום לך עלית חום בזמן הביוץ אינה מספיקה, חשוב שהחום ישאר גבוה (כ- 1/2 מעלה גבוה יותר מהחום בשלב הפוליקולרי- זה שלפני ביוץ) - במשך 14 יום. חשוב לשלב צמחים בטיפול אני משלבת תמיד דיקור + צמחים סיניים + המלצות תזונה מאוד מדוייקות שמשלבות תזונה על פי סוג דם + המלצות על פי הרפואה הסינית לפי סינדרום (למשל - חולשת צ'י, סטגנצית כבד וכו'). האם יש קשר למוצרי חלב- תלוי מאוד במצבך - מצבים של לחות וחולשת טחול מאוד מומלץ להמנע ממוצרי חלב - בוודאי חלב פרה. אבל בכל מקרה בטיפולי פוריות מומלץ להמנע בגלל ההשפעה ההורמונית של החלב. בכל מקרה מוצרי חלב מוסיפים לחות . דבר נוסף לגבייך - רק לפני שנה נולדה בתך. כדאי לקחת פסק זמן ולחזק את הגוף באמצעות צמחים ותזונה מאוד מדוייקת ורק אח"כ לנסות שוב להרות. הדבר מאוד יועיל לתגובה טובה יותר בשלב הלוטאלי. ממליצה לפנות למטפל שמשלב דיקור + צמחים + תזונה בהצלחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית