כתמים אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/02/2015 | 12:47 | מאת: לי

שלום מיכל! אני כמעט בת 38, בריאה, ולפני כמה חודשים אני ובן זוגי עשינו בדיקות פוריות לראות מה מצבנו. הכל יצא תקין , ובכל זאת עד היום לא נקלטתי להיריון...יש לציין שרק בחודשים האחרונים התחלתי לעקוב אחרי ביוץ עם ערכות. בחודשים האחרונים ובמיוחד בחודש האחרון מס' ימים אחרי הביוץ הופיעו לי כתמים ורודים שהלכו והתחזקו לחומים יותר..וכך זה נמשך עד לתחילתו של המחזור. (בעבר התייעצתי עם רופאה על כך שגם לפני מחזור תמיד יש לי כמה ימים של כתמים עד שמתחיל המחזור והיא אמרה לי שזו נפילת הורמונים..) שאלתי אליך..האם הכתמים שאחרי הביוץ שנמשכים כמעט עד המחזור זהו דבר תקין? והאם העובדה שבכל פעם לפני מחזור יש לי כתמים במשך כמה ימים זה לא סימן לקושי שלי להקלט?..אני קצת מבולבלת..אשמח לתשובתך המהירה

שלום לי הכתמות לפני מחזור עשויות להעיד על אי ספיקה של גופיץ צהוב ובהחלט יכול למנוע הריון. ממליצה תמיד לנשים שמעוניינות להרות להגיע לאבחון וטיפול - גם כאשר הבדיקות המערביות הן "תקינות" עדיין יש דברים רבים שרצוי לטפל ולאזן על מנת להגביר את פוטנציאל הפוריות. אני עורכת תשאול מפורט, מתייחסת לאבחנת לשון, אבחנת דופק ובדיקות מערביות ועל פי אלו מתאימה טיפול מדויק שנועד לשפר את הסיכויים לכניסה טבעית להריון. משלבת תזונה מתאימה + דיקור + צמחים והנחיות לאורח חיים. ממליצה לך להכנס לאתר הבית שלי: http://www.healthyu.co.il/gynecology-fertility-pregnancy ולקרוא הסברים . בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית