שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/02/2015 | 08:32 | מאת: יעקב

אני בן 23 מנסים להיכנס להריון שנתיים הטסטסרון שלי 4 וFSH 3.4 אני שוקל 105 שאלתי היא האם רפואה סינית ותזונה מאקרוביוטית תעזור לגוף לעלות את ההורמנים ואת החשק המיני? תודה מראש

שלום לך יעקב עודף המשקל שלך הינו גורם משמעותי שמשפיע במישורים רבים. עודף המשקל כמובן שמשבש גם הורמונלית, ובוודאי שאינו מאפשר לך גם לחוש "נוח" בתוך הגוף של עצמך. אני לא יודעת האם דווקא תזונה מאקרוביוטית. אבל אין ספק שתזונה שתותאם לך במדויק , יחד עם אורח חיים נכון תסייע לך להיות בריא יותר - והבריאות כמובן תתבטא גם בחשק מיני, איזון הורמונלי ובעוד רבדים רבים בחייך. אני מטפלת באמצעות שילוב של רפואה סינית + תזונה על פי סוג דם ועוד שיטות גוף נפש. אשמח לסייע לך בדרכך לבריאות רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית