בחור בן 28 ללא זרע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/02/2015 | 03:37 | מאת: איילה

שלום, רציתי לברר לחבר שעשה בדיקת פריון ונאמר לו כי אין לו זרע, ובמידה וירצה להביא ילדים אולי יתאפשר להוציא זרע באמצעות ניתוח . אני יודעת שזו בעיה שמוכרת לו מאז היותו ילד(גם אז נעשתה בדיקה) ולא משהו נרכש. האם יש טיפול שיכול לעזור? תודה

שלום איילה ככל הידוע לי במקרים שכאלו שאיבה ישירה מן האשך היא הפתרון היחיד לצערי. בברכה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית