תחושת גוש תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

15/01/2015 | 17:20 | מאת: שירי

שלום מיכל אני בת 42. כבר 1/2 שנה סובלת מתחושה של משהו תקוע בגרון. כמו גוש של ליחה. ניסיתי כבר המון צמחים ועברתי כל מיני בדיקות. כולל רופא אף אוזן גרון מומחה. חשבו שזה ריפלוקס ושטי. אבל נראה שזה יותר רגשי. מקווה שאפשר לרפא את המצב הזה. יש לי כל מיני התמודדויות רגשיות אבל לא הצלחתי לשים את האצבע על הדבר המדויק. ובכל מקרה לא רואה איך זה יפתר בעבר הלכתי לפסיכולוגים פחות מתחברת לזה היום האם אפשר באופן טבעי לטפל בבעיה כזו של תחושת תקיעות בגרון? תודה

שלום לך שירי מנסיוני "תחושת גוש תקוע" בגרון במרבית המקרים יושבת על רקע רגשי - נפשי - קונפליקטים לא פתורים. לכן טיפול בבעיה זו אני משלבת לצד הדיקור טכניקות טיפוליות כמו: NLP, אייפק, ביואורגונומי ועוד. שילוב השיטות מאפשר להגיע לתוצאות טובות ולהקלה בסימפטומים . הדחקות, מתחים וכעסים שאינם באים לידי ביטוי תקשורתי נוטים "להתקע" באיזור הגרון " ולגרום לכאבים ולתחושת תקיעות. יצא לי לטפל ברבים שלפני הטיפול טענו כי : "אני אומר/ת הכל..." מסתבר שקודים חברתיים, פוליטיקה במקום העבודה, כעסים בבית על בני המשפחה הקרובים והרחוקים, מתח בין חברים וכו' - לא תמיד אנו מרשים לעצמנו להתבטא. הכעסים וההדחקות הללו מתבטאים בכאב ותחושת לחץ בגרון. אשמח לסייע לך מנסיוני M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

23/08/2019 | 08:53 | מאת: לילך

היי שירי האם זה עבר לך?

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית